Etusivu Retkeily ja Vaellus Vaatteet Pesuaineet Grangers Down Wash pesuaine

Grangers Down Wash pesuaine

12,90 

Untuvavaatteiden pesuaine

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESGRF75V Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Tehokas pesuaine kaikille untuva- ja kuitutäytteisille vaatteille ja varusteille. Poistaa hajuja, parantaa lämmöneristystä ja maksimoi hengittävyyden. Ei poista untuvan luonnollista öljypintaa.

Käyttöohje:

  1. Parhaan pesutuloksen saamiseksi käytä teollisuuspesukonetta tai muuta isoa pesukonetta
  2. Sulje vetoketjut ja tarranauhat
  3. Annostele pesuainetta korkillinen (50ml) / takki tai kaksi korkillista (100ml) / makuupussi
  4. Pese tuote pesuohjeen mukaisesti
  5. Rumpukuivaa isossa kuivausrummussa, ravistele tuotetta noin 10 minuutin välein avataksesi höyhenet pöyhkeäksi

Arvostelut

Grangers

Grangers on vuonna 1936 perustettu brittiläinen yritys, joka valmistaa kylläste-, pesu- ja hoitoaineita tekstiileille, kengille ja ulkoiluvarusteille. Yritys kehitti vuonna 1947 ensimmäisenä maailmassa vesipohjaisen kyllästeen.

Grangers korostaa, että ulkoiluvaatteiden ja kenkien pitkä käyttöikä on ympäristöteko siinä missä ekologisesti valmistetut aineet ja pullotkin. Grangersin pullot valmistetaan meriin kertyneestä muovista (Ocean Waste Plastic). OWP-pullot ovat kierrätettäviä eivätkä sisällä lainkaan ensiömuovia.

Grangersille myönnetty Bluesign® -merkki takaa, että tuotteissa ei ole ihmisille tai luonnolle haitallisia ainesosia. Tuotteet valmistetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti omalla tehtaalla Derbyshiressä Isossa-Britanniassa. Tuotteita ei testata elämillä ja ne ovat PFC-vapaita.