Etusivu Retkeily ja Vaellus Puukot ja työkalut Teroitus Fiskars Xsharp kirveen- ja veitsenteroitin

Fiskars Xsharp kirveen- ja veitsenteroitin

15,90 

Kompakti kirveen- ja veitsenteroitin

Varasto loppu

EAN: 6411501207401 Tuotetunnus (SKU): WES1000601 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Fiskars Xsharp kirveen -ja veitsenteroitin tarjoaa verrattoman lisän puutarhatyökalupakkiin. Helppokäyttöisessä teroittimessa on kaksi eri asentoa: yksi kirveille ja toinen veitsille. Pohjassa olevat liukuesteet antavat tukevan pohjan teroitukseen. Kyljessä oleva grafiikka ilmaisee oikean asennon kirveen ja veitsen teroitukseen.

Tekniset tiedot

  • Keraaminen hiomakivi
  • Selvästi merkityt urat kirveille ja veitsille
  • Helppokäyttöinen mekanismi, jossa terät asettuvat oikeaan kulmaan
  • Pituus: 16.5 cm

Videot

 

Arvostelut

Fiskars

Fiskars Group on suomalainen konserniyhtiö. Yrityksen juuret ovat Fiskarsin kylässä, jossa se perustettiin vuonna 1649. Yritys on Suomen vanhin edelleen toimiva yritys, ja sen pääkonttori on Helsingin Arabianrannassa Suomessa. Se on myös yksi maailman vanhimmista yrityksistä.

Perustamisen jälkeen Fiskars on keskittynyt raudan tuotantoon. Yritys perusti myöhemmin vuonna 1832 Suomen ensimmäisen ruokailuvälinetehtaan, jolloin tuotanto laajentui aiemmista veitsistä haarukoihin ja saksiin. Fiskars vaikutti myös merkittävästi Suomen maatalouden kehitykseen, ja Fiskarsin aurapaja valmisti aikanaan yli miljoona auraa. Fiskars tuli tunnetuksi maatila- ja kodinkoneistaan ​​ja Fiskarsin nimestä tuli synonyymi korkealle laadulle.

Fiskarsin varsinainen laajentuminen alkoi saksitehtaan perustamisesta Yhdysvaltoihin. Se on luonut perustan kansainväliselle kaupalle, kasvaville markkinoille sekä arvokasta kaupallista ja ammatillista kokemusta. Oranssivartiset sakset ovatkin yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista, ja yritys on rekisteröinyt saksien oranssin värin Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Vuodesta 2008 lähtien Fiskars on jatkuvasti kehittynyt kohti fokusoitunutta ja tehokasta kulutustavarayhtiötä, jolle on tärkeää kestävän kehityksen periaatteet. Yritys haluaa tarjota inspiroivia, merkityksellisiä, häiritseviä vaihtoehtoja poisheittokulttuurille. Se taistelee kertakäyttökulttuuria vastaan ja suhtautuu ilmastotoimiin vakavasti. Yritys aikoo muuttua hiilineutraaliksi liiketoiminnaksi tulevina vuosina.