Fiskars X7 retkikirves XS

39,90 

Tehokas retkikirves

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 6411501214232 Tuotetunnus (SKU): WES1015618 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotteen kuvaus

X7 retkikirves on muotoiltu erityisesti kevyisiin puutöihin, kuten pilkkeiden tekemiseen ja pienten puiden pilkkomiseen. Kahvan koukkumainen pää estää kirvestä luiskahtamasta kädestä.

Kirves sopii pienen kokonsa ansiosta täydellisesti retkeilyyn.

Tekniset tiedot

  • Kapea, leveäreunainen terä takaa puhtaan leikkuupinnan
  • Fibercomp™ -komposiittivarsi minimoi rasituksen
  • Mitat: 13 x 35.4 x 3.3 cm
  • Paino: 640 g
  • Sisältää teräsuojuksen

Arvostelut

Fiskars

Fiskars Group on suomalainen konserniyhtiö. Yrityksen juuret ovat Fiskarsin kylässä, jossa se perustettiin vuonna 1649. Yritys on Suomen vanhin edelleen toimiva yritys, ja sen pääkonttori on Helsingin Arabianrannassa Suomessa. Se on myös yksi maailman vanhimmista yrityksistä.

Perustamisen jälkeen Fiskars on keskittynyt raudan tuotantoon. Yritys perusti myöhemmin vuonna 1832 Suomen ensimmäisen ruokailuvälinetehtaan, jolloin tuotanto laajentui aiemmista veitsistä haarukoihin ja saksiin. Fiskars vaikutti myös merkittävästi Suomen maatalouden kehitykseen, ja Fiskarsin aurapaja valmisti aikanaan yli miljoona auraa. Fiskars tuli tunnetuksi maatila- ja kodinkoneistaan ​​ja Fiskarsin nimestä tuli synonyymi korkealle laadulle.

Fiskarsin varsinainen laajentuminen alkoi saksitehtaan perustamisesta Yhdysvaltoihin. Se on luonut perustan kansainväliselle kaupalle, kasvaville markkinoille sekä arvokasta kaupallista ja ammatillista kokemusta. Oranssivartiset sakset ovatkin yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista, ja yritys on rekisteröinyt saksien oranssin värin Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Vuodesta 2008 lähtien Fiskars on jatkuvasti kehittynyt kohti fokusoitunutta ja tehokasta kulutustavarayhtiötä, jolle on tärkeää kestävän kehityksen periaatteet. Yritys haluaa tarjota inspiroivia, merkityksellisiä, häiritseviä vaihtoehtoja poisheittokulttuurille. Se taistelee kertakäyttökulttuuria vastaan ja suhtautuu ilmastotoimiin vakavasti. Yritys aikoo muuttua hiilineutraaliksi liiketoiminnaksi tulevina vuosina.