Etusivu Retkeily ja Vaellus Puukot ja työkalut Puukot Fiskars harrastajan puukko K40

Fiskars harrastajan puukko K40

12,90 

Ergonominen yleispuukko

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 6411502870628 Tuotetunnus (SKU): WES1001622 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotteen kuvaus

Ergonomisella kahvalla ja sormisuojalla varustettu harrastajan puukko.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Terä ruostumaton teräs / kahva muovi
  • Terän pituus: 10 cm
  • Muovituppi
  • Ergonomisesti muotoiltu kahva sormisuojalla
  • Pituus: 22.5 cm

Arvostelut

Fiskars

Fiskars Group on suomalainen konserniyhtiö. Yrityksen juuret ovat Fiskarsin kylässä, jossa se perustettiin vuonna 1649. Yritys on Suomen vanhin edelleen toimiva yritys, ja sen pääkonttori on Helsingin Arabianrannassa Suomessa. Se on myös yksi maailman vanhimmista yrityksistä.

Perustamisen jälkeen Fiskars on keskittynyt raudan tuotantoon. Yritys perusti myöhemmin vuonna 1832 Suomen ensimmäisen ruokailuvälinetehtaan, jolloin tuotanto laajentui aiemmista veitsistä haarukoihin ja saksiin. Fiskars vaikutti myös merkittävästi Suomen maatalouden kehitykseen, ja Fiskarsin aurapaja valmisti aikanaan yli miljoona auraa. Fiskars tuli tunnetuksi maatila- ja kodinkoneistaan ​​ja Fiskarsin nimestä tuli synonyymi korkealle laadulle.

Fiskarsin varsinainen laajentuminen alkoi saksitehtaan perustamisesta Yhdysvaltoihin. Se on luonut perustan kansainväliselle kaupalle, kasvaville markkinoille sekä arvokasta kaupallista ja ammatillista kokemusta. Oranssivartiset sakset ovatkin yksi Fiskarsin tunnetuimmista tuotteista, ja yritys on rekisteröinyt saksien oranssin värin Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Vuodesta 2008 lähtien Fiskars on jatkuvasti kehittynyt kohti fokusoitunutta ja tehokasta kulutustavarayhtiötä, jolle on tärkeää kestävän kehityksen periaatteet. Yritys haluaa tarjota inspiroivia, merkityksellisiä, häiritseviä vaihtoehtoja poisheittokulttuurille. Se taistelee kertakäyttökulttuuria vastaan ja suhtautuu ilmastotoimiin vakavasti. Yritys aikoo muuttua hiilineutraaliksi liiketoiminnaksi tulevina vuosina.