Etusivu Retkeily ja Vaellus Kirjat ja kartat Karttakeskus Eläinten kesäjäljet masto-opas,Iiris Kalliola ja Matti Nummelin

Karttakeskus Eläinten kesäjäljet masto-opas,Iiris Kalliola ja Matti Nummelin

24 

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESZOOIOM33268 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Osaatko lukea luonnon kirjaa? Jälkipainaumat, ulostepapanat ja puunrungon syönnökset kertovat tarinoita eläinten elämästä. Eläinten kesäjäljet -maasto-opas kertoo Suomen luonnonvaraisten eläinten kesäisistä jäljistä ja käyttäytymisestä. Millaisilta paikoilta, miten ja millaisia jälkiä voi löytää? Nisäkkäiden ja lintujen jättämien jälkien lisäksi kirja esittelee selkärangattomien eläinten syönnösjälkiä ja rakennelmia.

Eläinten kesäjäljet -kirja antaa uutta sisältöä luonnossa liikkumiseen ja metsäretkiin. Jälkien tarkkailu ja jäljitystaitojen kehittäminen on hauska koko perheen yhteinen harrastus. Maasto-opas kulkee näppärästi mukana repun tai takin taskussa. Kirjan piirrokset, valokuvat ja sanallinen kuvaus auttavat tulkitsemaan löytöjä.

Tietokirjailija ja biologi Iiris Kalliola on kirjoittanut lukuisia luontoon ja retkeilyyn liittyviä kirjoja. Hän on saanut Valtion tiedonjulkistamispalkinnon vuonna 2011 kirjasta Suomen lasten luontokirja. Matti Nummelin on eläintieteen dosentti ja valokuvaaja.

Arvostelut