Etusivu Retkeily ja Vaellus Majoitteet Tarpit DD Hammocks DD Tarp 3.5 x 3.5

DD Hammocks DD Tarp 3.5 x 3.5

75 

Tämä kevyt, kestävä pressu on suunniteltu DD-riippumatoille. Se tarjoaa runsaasti suojaa 3,5m x 3,5m kokoisella pinnallaan. Pressussa on 19 kestävää kiinnityslenkkiä erilaisiin asennusvaihtoehtoihin ja se tarjoaa maksimaalisen suojan, kun se on sijoitettu vinottain äärimmäisissä sääolosuhteissa.

Oliivi
Ruskea
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESDD35X35GV Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Kestävä & Kevyt Pressu DD-Hammockeille: Runsas Suojaus Useilla Asennusvaihtoehdoilla

Tämä kevyt ja kestävä pressu on monipuolinen ja suunniteltu käytettäväksi DD-hammockien kanssa. Kooltaan 3,5m x 3,5m, se tarjoaa runsaasti suojaa sekä riippumatolle että henkilökohtaisille tavaroille. Äärimmäisissä sääolosuhteissa, kuten rankkasateessa, pressu voidaan kiinnittää vinottain saadakseen maksimaalisen peiton. Suojan tehostamiseksi suosittelemme sijoittamaan pressun lähemmäksi riippumattoa huonoissa olosuhteissa.

Pressussa on 19 vahvaa kiinnityslenkkiä, jotka mahdollistavat useita eri asennusvaihtoehtoja. Jokaisessa kulmassa ja sivussa on lenkki, ja pressun keskilinjalla on kolme lisälenkkiä. Nämä keskimmäiset lenkit voidaan käyttää pressun tukinarun pujottamiseen.

Tekniset tiedot

  • Paino: 1050 g (ei sisällä kiiloja ja naruja)
  • Materiaali: 190T polyuretaanilla sivelty polyesteri (3000mm). Saumat teipattu
  • Kiinnityspisteitä: 19
  • Toimitussisältö: Tarp 3.5 x 3.5 m, 4 x kiila, 4 x narut, pakkauspussi
  • Väri: Oliivi ja ruskea
  • Koko: 3.5 m x 3.5 m

Arvostelut

DD Hammocks

DD Hammocks on vuonna 2005 perustettu englantilainen riippumattovalmistaja. Yritys suunnittelee tuotteitaan kattavan tuotetestauksen ja käyttäjien toiveiden mukaisesti. DD Hammocks-tuotteita käyttävät mm. intohimoiset aktiiviretkeilijät ja Iso-Britannian asevoimat.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy riippumattoja, tarppeja ja muita riippumattoiluun liittyviä tuotteita.