Cocoon Zephyr retkipeite

24,90 

Ultrakevyt retkipeite

Varasto loppu

EAN: 799696108472 Tuotetunnus (SKU): WESCC167211 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

Integroidulla säilytyspussilla varustettu kevyt retkipeite. Vettä ja kosteutta hylkivä ripstop-kangas.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: PU-pinnoitettu 20D Ripstop nylon
  • Vesipilariarvo: 1000 mm
  • Integroitu säilytyspussi
  • Mitat: 160 x 120 cm
  • Mitat pakattuna: 10.2 x 11.4 x 3.2 cm
  • Paino: 94 g

Arvostelut

Cocoon

Vuonna 1989 perustettu Cocoon on Design Salt Outdoor GmbH-yhtiön retkeily- ja matkailutarvikkeita valmistava tuotemerkki. Cocoonin päätavoite on tarjota laadukkaita makuupusseja, retkipeitteitä ja muita käyttömukavia matkailutarvikkeita niin satunnaisista matkailijoista aktiivisiin retkeilijöihin.

Cocoon on ollut valmistajien sosiaalisia standardeja tarkkailevan BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsen vuodesta 2012. Tuotteet valmistetaan yksinomaan pienemmissä tehtaissa, joissa hyviä työoloja tarkkaillaan säännöllisesti.

Vastuullisuus on ollut tärkeässä roolissa yrityksen perustamisesta lähtien. Tuotannon hiilijalanjälkeä on pyritty minimoimaan jo vuodesta 1991 mm. pidättymällä käyttämästä kaustista soodaa ja muita kirkasteita puuvillaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttöä on lisätty vuosien saatossa merkittävästi ja vuodesta 2011 alkaen puuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioiduista kankaista. Kaikki valmistukseen käytetty untuva on RDS-sertifioitua ja merinovillatuotteilla on RWS-sertifikaatti.