Cocoon Synthetic matkatyyny

21,90 27,90 

Näppärä tyyny matkailuun ja retkeilyyn

S
M
L
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESSP1V Osasto:

Tuotteen kuvaus

Näppärä matkatyyny autoon, mökille ja veneeseen. Toimii myös istuessa lantiota tukemassa.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Päällinen 100% Nylon / Täyte 100% Polyester ontelo-mikrokuitu
  • Mitat: S 25 x 35 / M 29 x 38 / L 33 x 43 cm
  • Mitat pakattuna: 20 x 12 / 21 x 12 / 25 x 15 cm
  • Paino: 200 / 245 / 305 g
  • Sisältää säilytyspussin

Arvostelut

Cocoon

Vuonna 1989 perustettu Cocoon on Design Salt Outdoor GmbH-yhtiön retkeily- ja matkailutarvikkeita valmistava tuotemerkki. Cocoonin päätavoite on tarjota laadukkaita makuupusseja, retkipeitteitä ja muita käyttömukavia matkailutarvikkeita niin satunnaisista matkailijoista aktiivisiin retkeilijöihin.

Cocoon on ollut valmistajien sosiaalisia standardeja tarkkailevan BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsen vuodesta 2012. Tuotteet valmistetaan yksinomaan pienemmissä tehtaissa, joissa hyviä työoloja tarkkaillaan säännöllisesti.

Vastuullisuus on ollut tärkeässä roolissa yrityksen perustamisesta lähtien. Tuotannon hiilijalanjälkeä on pyritty minimoimaan jo vuodesta 1991 mm. pidättymällä käyttämästä kaustista soodaa ja muita kirkasteita puuvillaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttöä on lisätty vuosien saatossa merkittävästi ja vuodesta 2011 alkaen puuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioiduista kankaista. Kaikki valmistukseen käytetty untuva on RDS-sertifioitua ja merinovillatuotteilla on RWS-sertifikaatti.