Etusivu Retkeily ja Vaellus Makuupussit ja -alustat Retkipeitot Cocoon Mummy Coolmax Makuupussin liner

Cocoon Mummy Coolmax Makuupussin liner

49,90 

Puuvillainen makuupussin lakana

Saatavuus: 7 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 799696106065 Tuotetunnus (SKU): WESCMM35 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Suojaa makuupussia likaantumiselta tai käytä sellaisenaan kevyenä retkipeitteenä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: 100% puuvilla
  • Mitat: 240 x 90 cm
  • Paino: 340 g

Arvostelut

Cocoon

Vuonna 1989 perustettu Cocoon on Design Salt Outdoor GmbH-yhtiön retkeily- ja matkailutarvikkeita valmistava tuotemerkki. Cocoonin päätavoite on tarjota laadukkaita makuupusseja, retkipeitteitä ja muita käyttömukavia matkailutarvikkeita niin satunnaisista matkailijoista aktiivisiin retkeilijöihin.

Cocoon on ollut valmistajien sosiaalisia standardeja tarkkailevan BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsen vuodesta 2012. Tuotteet valmistetaan yksinomaan pienemmissä tehtaissa, joissa hyviä työoloja tarkkaillaan säännöllisesti.

Vastuullisuus on ollut tärkeässä roolissa yrityksen perustamisesta lähtien. Tuotannon hiilijalanjälkeä on pyritty minimoimaan jo vuodesta 1991 mm. pidättymällä käyttämästä kaustista soodaa ja muita kirkasteita puuvillaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttöä on lisätty vuosien saatossa merkittävästi ja vuodesta 2011 alkaen puuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioiduista kankaista. Kaikki valmistukseen käytetty untuva on RDS-sertifioitua ja merinovillatuotteilla on RWS-sertifikaatti.