Etusivu Lisätarvikkeet Cocoon unimaski

Cocoon unimaski

14,90 

Pehmeä unimaski

Musta
Sininen
Vihreä
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESES01V Osasto:

Tuotteen kuvaus

Unimaski matkailuun ja retkeilyyn. Sisäpuolen harjattu mikrokuitu on pehmeä ihoa vasten ja leveä hihna pitää maskin hyvin paikallaan.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Harjattu mikrokuitu / Ripstop nylon
  • Mitat pakattuna: 10 x 8 x 1 cm
  • Paino: 25 g
  • Sisältää säilytyspussin ja kertakäyttöiset korvatulpat

Arvostelut

Cocoon

Vuonna 1989 perustettu Cocoon on Design Salt Outdoor GmbH-yhtiön retkeily- ja matkailutarvikkeita valmistava tuotemerkki. Cocoonin päätavoite on tarjota laadukkaita makuupusseja, retkipeitteitä ja muita käyttömukavia matkailutarvikkeita niin satunnaisista matkailijoista aktiivisiin retkeilijöihin.

Cocoon on ollut valmistajien sosiaalisia standardeja tarkkailevan BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsen vuodesta 2012. Tuotteet valmistetaan yksinomaan pienemmissä tehtaissa, joissa hyviä työoloja tarkkaillaan säännöllisesti.

Vastuullisuus on ollut tärkeässä roolissa yrityksen perustamisesta lähtien. Tuotannon hiilijalanjälkeä on pyritty minimoimaan jo vuodesta 1991 mm. pidättymällä käyttämästä kaustista soodaa ja muita kirkasteita puuvillaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttöä on lisätty vuosien saatossa merkittävästi ja vuodesta 2011 alkaen puuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioiduista kankaista. Kaikki valmistukseen käytetty untuva on RDS-sertifioitua ja merinovillatuotteilla on RWS-sertifikaatti.