Cocoon Air-Core Hood/Camp matkatyyny

39,90 

Kompakti ilmatäytteinen matkatyyny

Light Blue/Grey
Wasabi/Grey
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESHACP3UL1NV Osasto:

Tuotteen kuvaus

Huippukevyt matkatyyny, jossa nautinnollisen pehmeä ja hengittävä mikrokuitupäällinen. Tyyny on muotoiltu sopimaan makuupussin sisälle.

Tyynyn pehmeyttä on litteän painoventtiilin ansiosta helppo säätää. Venttiili toimii molempiin suuntiin merkintöjen ollessa kohdakkain. Suojahatun ollessa venttiilin suojana venttiili ei pääse liikkumaan ja aukeamaan.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Päällinen 100% Polyesteri / Pohja 20D Nylon / Täyte synteettinen
  • Mitat: 28 x 37 cm
  • Mitat pakattuna: 12 x 8 cm
  • Paino: 108 g
  • Sisältää säilytyspussin

Arvostelut

Cocoon

Vuonna 1989 perustettu Cocoon on Design Salt Outdoor GmbH-yhtiön retkeily- ja matkailutarvikkeita valmistava tuotemerkki. Cocoonin päätavoite on tarjota laadukkaita makuupusseja, retkipeitteitä ja muita käyttömukavia matkailutarvikkeita niin satunnaisista matkailijoista aktiivisiin retkeilijöihin.

Cocoon on ollut valmistajien sosiaalisia standardeja tarkkailevan BSCI:n (Business Social Compliance Initiative) jäsen vuodesta 2012. Tuotteet valmistetaan yksinomaan pienemmissä tehtaissa, joissa hyviä työoloja tarkkaillaan säännöllisesti.

Vastuullisuus on ollut tärkeässä roolissa yrityksen perustamisesta lähtien. Tuotannon hiilijalanjälkeä on pyritty minimoimaan jo vuodesta 1991 mm. pidättymällä käyttämästä kaustista soodaa ja muita kirkasteita puuvillaisten tuotteiden valmistuksessa. Kierrätysmateriaalien käyttöä on lisätty vuosien saatossa merkittävästi ja vuodesta 2011 alkaen puuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioiduista kankaista. Kaikki valmistukseen käytetty untuva on RDS-sertifioitua ja merinovillatuotteilla on RWS-sertifikaatti.