Etusivu Retkeily ja Vaellus Hyttyssuoja Care Plus Anti Insect DEET Hyönteiskarkote

Care Plus Anti Insect DEET Hyönteiskarkote

12,90 17,90 

Tehokas hyönteiskarkoite

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES32937V Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

 

Care Plus Hyttyskarkote Deet 40 % suihke

Käytä 40 prosentin hyttyskarkotetta puremien ja pistoksien estämiseksi!
Hyttysen purema ei ole ainoastaan ärsyttävä, mutta se voi johtaa myös johtaa myös vakaviin terveysongelmiin. Hyttyset voivat kantaa sairauksia, kuten malariaa, kelta- ja dengue-kuumetta. Borrelioosi voi tarttua punkin puremasta. On paljon syitä miksi sinun tulisi suojata itsesi ja perheesi hyönteisten ja punkkien hyökkäyksiltä. Käytät siihen Deet 40% spraytä!

Hyönteis-suihke, jossa on 40 % deetiä: täydellinen hyttysiä vastaan
DEET on erinomainen hyttysten vastainen aine. Care Plus tarjoaa laajan valikoiman DEET-pohjaisia hyttysentorjuntatuotteita. Haluatko ostaa toimivan hyttyskarkotteen? Hyttyskarkote Deet 40 % suihke on Care Plus -sarjan toiseksi tehokkain hyttyskarkote. Vaikuttavalla aineella (DEET) on myös todettu karkottava vaikutus tallikärpäsiä, kutittavia hyttysiä, kultasilmäkärpäsiä ja punkkeja vastaan (lähde: direktiivi 98/8/EY biosidituotteiden markkinoille saattamisesta , Arviointiraportti DEET).

Yksi pullo riittää yhdelle hengelle 2-3 viikoksi, ohjeen mukaiseen päivittäiseen käyttöön. Care Plus suosittelee DEET-prosenttia 30–50 %. Hyönteiskarkote, jonka DEET-prosentti on alle 30 %, ei ole tarpeeksi tehokas ja yli 50 %:n prosenttiosuudella ei ole lisäarvoa. Riittävän suojan takaamiseksi on tärkeää, että Care Plus DEET levitetään paljaana olevalle iholle.

  • Deet 40% on vahva hyönteiskarkote
  • Deet 40% sopii kaikkiin matkakohteisiin
  • Deet 40% on tehokas hyttysiä vastaan
  • Deet 40% tarjoaa jopa 8 tunnin suojan puremista ja pistoja vastaan
  • Deet 40% sopii lapsille 13:sta vuodesta eteenpäin
  • Deet 40% sisältää katkeraa hajutonta Bitrex-ainetta, joka vähentää riskiä siitä että lapset nielevät hyttyskarkotetta
  • Deet 40% on saatavana 100 ml ja 60 ml pulloissa

Huomio:  Käytä Care Deet 40% hyttyskarkotetta turvallisesti. Lue etiketti ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Videot

 

 

Arvostelut

Care Plus

Care Plus® on Travel Health group-yhtiön Tropicare-tuotesarja, joka on vuodesta 1992 erikoistunut terveyteen ja turvalliseen matkusteluun. Care Plus® -tuotteet suojaavat matkailijoita, urheilijoita ja ulkoilijoita pistäviä hyönteisiä, huonoja hygieenisiä olosuhteita, aurinkoa ja saastunutta juomavettä vastaan

Yrityksen tavoitteena on päästä eroon Malariasta vuoteen 2030 mennessä. Travel Health Group lahjoittaa prosentin vuotuisesta liikevaihdostaan Hollanin Malariasäätiölle (Dutch Malaria Foundation).