Camelbak Quick Stow juomapullo

22,80 

Kokoontaittuva juomapullo

Saatavuus: 6 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
EAN: 886798018782 Tuotetunnus (SKU): WESCB6887450 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tuotteen kuvaus

Kokoontaittuva juomapullo, joka kulkee kätevästi mukana juoksuliivissä tai vyöllä. Suuri suuaukko helpottaa täyttöä ja tiivis Big Bite -suukappale estää tyhjenemisen.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: BPA-vapaa polypropeeni
  • Tilavuus: 0.5 l
  • Konepesun kestävä
  • Pohjassa ripustusreikä

Videot

Arvostelut

CamelBak

CamelBak on yksi maailman johtavista nesteytysratkaisujen valmistajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Petalumassa Kaliforniassa. Yrityksen perustaja Michael Eidson kehitteli Camelbakin suositun nesteytysratkaisun maantiepyöräilykilpailun aikana vuonna 1989. Neljän päivän uuvuttavassa helteessä käytävässä “Hotter ’n Hell” -kisassa ei voinut pysähtyä, joten ammatiltaan ensiaputeknikkona toiminut Eidson keksi ongelmaan nopean ratkaisun: Hän täytti nesteytyspussin vedellä, pujotti sen sukkaan, laittoi sukan paitansa selkämykseen ja kiinnitti juomaletkun pyykkipojalla etupuolelle. Kuukausia myöhemmin keksinnön tuloksena syntyi Camelbakin ensimmäinen tuote: Thermalbak.

Yrityksen arvot ovat säilyneet alusta saakka samoina eli janon sammuttamiseen tarvitaan rohkeutta, vakaumusta ja mielikuvitusta. CamelBak huolehtii ympäristöstä ja yrityksen tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä olla tilanteessa, jossa tuotteet suunnitellaan vähentämään ilmastovaikutuksia ja ne valmistetaan turvallisimmista materiaaleista.