Camelbak Hot Cap termosmuki 0,35 l

36,90 

Kätevä termosmuki

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESIPCVAE71554V Osastot: , ,

Tuotteen kuvaus

Camelback Hot Cap on uudenlainen take away -termosmuki. Muki soveltuu työpaikalle, kotiin, opiskelijalle ja reissaamiseen. Istuu hyvin käteen, mukitelineisiin ja on erittäin helppo pitää puhtaana. Tyhjiörakenne pitää juoman kuumana jopa kuusi tuntia ja se on suunniteltu kestämään iskuja.

Kannessa on 360 astetta pyörivä korkki joka mahdollistaa mukin mistä tahansa laidasta juomisen. Hot Cap on myös helppo puhdistaa: uudenlaisen korkin mekanismi aukeaa kahteen osaan ja sen voi pestä astianpesukoneessa. Metallikuppi pestään käsin.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • BPA-vapaa
  • 360 astetta pyörivä korkki
  • Pitää juoman lämpimänä n. 6 tuntia
  • Mitat: 15.5 x 7 cm
  • Tilavuus: 3.5 dl
  • Paino: 244 g

CamelBak

CamelBak on yksi maailman johtavista nesteytysratkaisujen valmistajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Petalumassa Kaliforniassa. Yrityksen perustaja Michael Eidson kehitteli Camelbakin suositun nesteytysratkaisun maantiepyöräilykilpailun aikana vuonna 1989. Neljän päivän uuvuttavassa helteessä käytävässä “Hotter ’n Hell” -kisassa ei voinut pysähtyä, joten ammatiltaan ensiaputeknikkona toiminut Eidson keksi ongelmaan nopean ratkaisun: Hän täytti nesteytyspussin vedellä, pujotti sen sukkaan, laittoi sukan paitansa selkämykseen ja kiinnitti juomaletkun pyykkipojalla etupuolelle. Kuukausia myöhemmin keksinnön tuloksena syntyi Camelbakin ensimmäinen tuote: Thermalbak.

Yrityksen arvot ovat säilyneet alusta saakka samoina eli janon sammuttamiseen tarvitaan rohkeutta, vakaumusta ja mielikuvitusta. CamelBak huolehtii ympäristöstä ja yrityksen tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä olla tilanteessa, jossa tuotteet suunnitellaan vähentämään ilmastovaikutuksia ja ne valmistetaan turvallisimmista materiaaleista.