Camelbak Crux nestesäiliö

33,90 35,90 

Nestesäiliö kantokahvalla

Varasto loppu
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESCB6587451V Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Tuotteen kuvaus

Helposti täytettävä ja matalaprofiilinen nestesäiliö. Repun kanssa käytettäväksi suunniteltu säiliö mahdollistaa tehokkaan nesteytyksen ilman käsiä. Iso suuaukko mahdollistaa täytön myös reppuun kiinnitettynä.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: BPA-vapaa polyuretaani / polypropeeni / silikoni
  • Tiivis ja vuotamaton korkki
  • Pikairrotettava QuickLink-juomaletku automaattisella tippalukolla
  • Sisäpuolen antimikrobinen Hydroguard-pinnoite estää bakteerien kasvun
  • Tilavuus: 1.5 / 2 l
  • Mitat: 30 x 18 x 6 / 38 x 19 x 6 cm

Videot

Arvostelut

CamelBak

CamelBak on yksi maailman johtavista nesteytysratkaisujen valmistajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Petalumassa Kaliforniassa. Yrityksen perustaja Michael Eidson kehitteli Camelbakin suositun nesteytysratkaisun maantiepyöräilykilpailun aikana vuonna 1989. Neljän päivän uuvuttavassa helteessä käytävässä “Hotter ’n Hell” -kisassa ei voinut pysähtyä, joten ammatiltaan ensiaputeknikkona toiminut Eidson keksi ongelmaan nopean ratkaisun: Hän täytti nesteytyspussin vedellä, pujotti sen sukkaan, laittoi sukan paitansa selkämykseen ja kiinnitti juomaletkun pyykkipojalla etupuolelle. Kuukausia myöhemmin keksinnön tuloksena syntyi Camelbakin ensimmäinen tuote: Thermalbak.

Yrityksen arvot ovat säilyneet alusta saakka samoina eli janon sammuttamiseen tarvitaan rohkeutta, vakaumusta ja mielikuvitusta. CamelBak huolehtii ympäristöstä ja yrityksen tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä olla tilanteessa, jossa tuotteet suunnitellaan vähentämään ilmastovaikutuksia ja ne valmistetaan turvallisimmista materiaaleista.