Camelbak Chute Mag juomapullo 0,6 l

17,90 

Iskunkestävä juomapullo

Charcoal
Lupine
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESCB2471001060V Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen kuvaus

Magneettisella korkilla varustettu juomapullo. Päivittäiseen käyttöön suunniteltu Chute Magin korkki lukittuu magneetilla kiinni pullon kanteen ja pysyy kätevästi poissa tieltä.

Juoma-aukko on sileä, koska suuaukon kierteet ovat sisäpuolella. Integroitu kiinnityslenkki tekee pullon kuljettamisesta helppoa. BPA-vapaista ja vähintään 50% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu juomapullo on iskunkestävä ja se kestää myös konepesua.

Tekniset tiedot

  • Materiaali: BPA-vapaa Tritan-muovi
  • Useimpien vedenpuhdistajien kanssa yhteensopiva korkin universal-kierre
  • Magneettinen ja käytännöllinen korkki
  • Kätevä kiinnityslenkki kantamiseen
  • Iskunkestävä materiaali
  • Konepestävä
  • Tilavuus: 6 dl

Videot

CamelBak

CamelBak on yksi maailman johtavista nesteytysratkaisujen valmistajista. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Petalumassa Kaliforniassa. Yrityksen perustaja Michael Eidson kehitteli Camelbakin suositun nesteytysratkaisun maantiepyöräilykilpailun aikana vuonna 1989. Neljän päivän uuvuttavassa helteessä käytävässä “Hotter ’n Hell” -kisassa ei voinut pysähtyä, joten ammatiltaan ensiaputeknikkona toiminut Eidson keksi ongelmaan nopean ratkaisun: Hän täytti nesteytyspussin vedellä, pujotti sen sukkaan, laittoi sukan paitansa selkämykseen ja kiinnitti juomaletkun pyykkipojalla etupuolelle. Kuukausia myöhemmin keksinnön tuloksena syntyi Camelbakin ensimmäinen tuote: Thermalbak.

Yrityksen arvot ovat säilyneet alusta saakka samoina eli janon sammuttamiseen tarvitaan rohkeutta, vakaumusta ja mielikuvitusta. CamelBak huolehtii ympäristöstä ja yrityksen tavoitteena on vuoteen 2025 mennessä olla tilanteessa, jossa tuotteet suunnitellaan vähentämään ilmastovaikutuksia ja ne valmistetaan turvallisimmista materiaaleista.