• PRO-Whopie-sling-spec
 • PRO-Whopie-kanto-16×9-1
 • Hupsu-leipä-ja-puuhalaaja
 • Woopie-kanto-koukku käytössä
 • Whoopie-rintareppu-koukku-reppu-pieni

Bushmen Whoopie Hihna Pro

21,80 

Whoopie slings Pro:n avulla voit tasoittaa riippumaton oikein ja muotoilla sen haluamallasi tavalla. Mukana on myös älykkäät koukut laukkujen pitämiseen ja pienemmille tavaroillesi.

Saatavuus: 8 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WESBWSPRO Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Bushmen Whoopie Hihna Pro

Tämä "PRO"-merkki ilmaisee, että perustoimintojensa lisäksi näissä hihnoissa on jotain ekstraa. Whoopie-hihnojen ensisijaisena käyttötarkoituksena on säätää helposti riippumaton kireystasoa.

PRO Whoopie Hihnat ja EASY Hammock Suspension ovat kaksi kätevintä tapaa asentaa ja säätää riippumaton kireyttä. Tähän et tarvitse solmutietoa.

KÄYTTÖ
Riippumaton päissä oleviin silmukoihin kiinnitetään lyhyet ns. kiinteät lenkit. Pitkät silmukat, jotka tunnetaan nimellä kiristyssilmukat, on tyypillisesti sidottu hihnakarabiineihin (puuhalaajiin), jotka on kiedottu puiden ympärille. Säädettävän silmukoiden pituuden ansiosta voit tasoittaa riippumattoa tarkasti ja muotoilla sen haluamallasi tavalla. Kun riippumattoa venytetään, nämä lenkit lukitsevat ja pitävät riippumattoa paikallaan. Kiristyslenkit on varustettu ainutlaatuisilla oransseilla helmillä, jotka estävät silmukoita liukumasta vahingossa ulos. silmukoiden väliin jää  20 cm vapaata narua, jotta voit pujottaa kiinteät silmukat suoraan riippumaton päätykanavien läpi perinteisten riippumattolenkkien sijaan.
Kiristä hihnan loppuosa kiinteän silmukan läpi. Kiinnittämällä whoopie-hihnat suoraan riippumattoon, voit "keventää sitä" vähentämällä tavallisten riippumattolenkkien painoa.

PRO-KOUKUT
Useimmat muut hihnavalmistajat jättävät vapaat päät käyttämättä. Olemme lisänneet PRO Whoopie -hihnojemme vapaisiin päihin älykoukut, jotta niitä voidaan käyttää matkatavaroiden, kuten repun, kiinnittämiseen.

Jos vapaat päät ovat liian lyhyet, ne  voi kiinnittää ne silmukoiden nyörien viereen. Tämän seurauksena he  loi kaksi helppoa silmukkaa matkatavaroiden ripustamiseen. Tällä tavalla voit ripustaa jopa 10 kg painavia laukkuja.

Jos vapaat päät ovat tarpeeksi pitkät, voit tehdä "pikku riippumaton" tai paikan repun ripustamiseen.
Tämän menetelmän etuna on, että reppu on käden ulottuvilla.

Pitching on yksinkertaista. PRO Whoopie Slingsin vapaat päät pujotettiin repun kahvan läpi toiselta puolelta ja reppuvaljaiden toiselta puolelta. Kiinnitä johdon pää takaisin jänteeseen. Koukusta vetämällä se muodostaa silmukan ja kiristää köyttä, jolloin reppu roikkuu maan päällä. Koukut on suunniteltu siten, että ne pitävät reppua, joka voi painaa jopa 20 kg, oikein aseteltuna.

Koska repun paino on jaettu kahteen koukuun ja kahdelle narulle, maksimi 20 kg on mahdollista. Jokainen koukku on ladattu 5 kg:n enimmäispainoon.

Muista! Jätä riippumaton ja repun väliin tilaa, jotta riippumatossa makaaessasi reppu ei purista sinua.

Tekniset tiedot

 • Kokonaispituus 300 cm
 • Kokonaissäätöalue 90cm-300cm
 • Kokonaispaino 30g
 • Johto 3mm UHMWPE
 • Koukun enimmäiskuorma – 5 kg
 • PRO Whoopie -hihnojen staattinen enimmäiskuorma 700 kg (yhteensä)

Setti sisältää:

 • Pari PRO Whoopie -hihnat
 • HANDY Pocket / s

Arvostelut