Bushmen Underquilt Glow -2

220,95 

Bushmen-aluspeitto on erittäin kevyt ja lämmin riippumattoeriste. Se on valmistettu mikro-ripstopista ja täytetty 300 grammalla 750 CUINin kierrätettyä hanhenuntuvaa.

Loppu varastosta

Tuotetunnus (SKU): WESUGLOW2 Osasto: Avainsana tuotteelle GTIN: 5902194521109
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen Kuvaus

 

Bushmen Underquilt Glow -2

Bushmen Underquilt GLOW -2C on untuvapeite, jota voidaan käyttää monin eri tavoin yhdessä melkein kaikkien riippumatojen kanssa.  Koska tämä Bushmenin Underquilt on täytetty 300 grammalla täysin kierrätettyä hanhenuntuvaa, jonka täyttöteho on 750 CUIN. Tämän seurauksena Bushmen Underquilt GLOW -2C tarjoaa eristysmukavuusarvon -2 celsiusastetta.

200 x 140/100 senttimetrin mittojen ja ainutlaatuisen muotoilun ansiosta Bushmen Underquilt Glow -2C sopii täydellisesti riippumaton alle, joten tämä aluspeite tarjoaa riittävän eristyksen kylmemmilläkin öillä. Tätä aluspeittoa voidaan käyttää yläpeitona, makuupussina, pussilakana ja peiton alla/aluspeitona.

Bushmen Underquilt GLOW -2C on helppo kuljettaa repussa. Tämä tekee tästä aluspeitosta erittäin sopivan monipäiväisille vaellusmatkoille, joissa keveys on tärkeää. Säilytyskassin pohjassa on kahva, jonka avulla se on helppo irrottaa repusta.

Underquiltin rintakehän, käsivarsien ja pään lämmittämiseen tarkoitetun osan leveys on 140 senttimetriä. Tässä osassa on myös tyynynmuotoiset kammiot, jotka estävät untuvan siirtymisen Underquiltin alaosiin. Bushmen Underquilt Glow -2C:n kapea osa on tarkoitettu suojaamaan jalkoja kylmältä. Tämän alapuolen pitkänomaisten kammioiden ansiosta jalkasi ovat optimaalisesti eristettyjä.

Bushmen Underquilt Glow -2C:n mukana tulee 2 laajennusjohtoa ja säilytyslaukku kahvalla.

Tekniset tiedot

Koko: 2 x 1,4 m

Eristys: 300 grammaa hanhenuntuvaa 750 CUIN

Sisältää: 2 kiristysnarua 1,25 m

Koko pakattuna: 25 × 15 × 15 cm

Materiaali: DWR micro ripstop 22g/m2

Tilavuus: 3,5 l

Mukavuuslämpötila: -2 astetta Celsius

Äärimmäinen lämpötila: -9 astetta Celsius.

Videot

Arvostelut