Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Hatut ja Päähineet Buff CoolNet UV Slim Pääpanta Aikuisille
  • Buff CoolNet UV Slim pääpanta aikuiset Solid Musta
  • Buff CoolNet UV Slim pääpanta aikuiset

Buff CoolNet UV Slim Pääpanta Aikuisille

13,90 

BUFF Headband ohuempana ja kevyempänä versiona. Se on hengittävä ja mukava, ja lämpösulautettujen kankaiden ansiosta se peittää vähemmän ihon pintaa, mutta estää silti ihoärsytystä ja tarjoaa erinomaisen hikihallinnan.

Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES122632 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Buff CoolNet UV Slim Pääpanta Aikuisille

BUFF Headband ohuempana ja kevyempänä versiona. Se on hengittävä ja mukava, ja lämpösulautettujen kankaiden ansiosta se peittää vähemmän ihon pintaa, mutta estää silti ihoärsytystä ja tarjoaa erinomaisen hienhallinnan. Nauti päivänvalossa ulkoilma-aktiviteeteista tämän erinomaisen otsapannan avulla. Erinomainen asuste patikointiin, juoksuun, pyöräilyyn ja kiipeilyyn. Tutustu uusimpaan Coolnet UV-kankaaseen, joka on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista. Tämän 95-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä valmistetun mikrokuidun kosteudenhallinta ominaisuudet vetävät hien pois iholtasi ja haihduttavan viilentävän kangasmallimme sisältä, mikä pitää sinut viileänä, kevyenä ja olosi mukavana. UPF 50+ -kangas estää haitalliset UV-säteet ja tarjoaa samalla 4-suuntaisen ULTRA stretch -kudoksen ja 100 % saumattoman mallin täydellisen istuvuuden varmistamiseksi.

Ominaisuudet:

  • CoolNet-kangas on valmistettu 95-prosenttisesti kierrätetystä polyesterimikrokuidusta, ja se tarjoaa maksimaalisen kosteudenhallinnan, jäähdytyksen, UV UPF 50 -suojan ja ultrakevyen painon.
  • UltraStretch-teknologia: tuote, joka on erittäin joustava ja kehitetty maksimaalista mukavuutta ja suorituskykyä varten.
  • Valmistettu kierrätysmateriaaleista. Nyt on aika tehdä enemmän, jotta voimme auttaa luomaan paremman maailman, josta voimme nauttia.
  • UPF 50 -aurinkosuoja auringon ultraviolettisäteitä (UV) vastaan. Kangasnäytteet, joiden UV-suoja on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tekniset tiedot

  • Ikäsuositus: Aikuinen
  • Koostumus: 95 % kierrätettyä polyesteriä 5 % elastaania
  • Hoito-ohjeet: Pesu: Konepesu