Etusivu Retkeily ja Vaellus Asusteet Hatut ja Päähineet Buff CoolNet UV Ellipse -päänauha

Buff CoolNet UV Ellipse -päänauha

17,90 

CoolNet-kangas on valmistettu 95-prosenttisesti kierrätetystä polyesterimikrokuidusta, ja se tarjoaa maksimaalisen kosteudenhallinnan, jäähdytyksen, UV UPF 50 -suojan ja ultrakevyen painon.

Chimera Multi
Silver Grey Heather
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES125514V Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen kuvaus

Buff CoolNet UV Ellipse -päänauha

Uusi BUFF-päähine on ottanut askeleen eteenpäin säilyttäen samalla kierrätettävän luonteensa, joka on valmistettu fuusioiduista kankaista. Se on edelleen pehmeä ja hengittävä, mutta sen uudelleen suunnitellun Ellipse-mallin ansiosta se sopii päähäsi entistä paremmin. Pysyt viileänä ja suojattuna riippumatta siitä, mitä aktiviteetteja päätät tehdä auringossa. CoolNet UV -teknologia johtaa hikeä pois iholta ja suojaa sitä ärsytykseltä sekä ehkäisee haitallista altistumista auringolle. All-in-one-mukavuus ja suojaus

  • CoolNet-kangas on valmistettu 95 % kierrätetystä polyesterimikrokuidusta, ja se tarjoaa maksimaalisen kosteudenhallinnan, jäähdytyksen, UV UPF 50 -suojan ja ultrakevyen painon.
  • UltraStretch-teknologia: tuote, joka on erittäin joustava ja kehitetty maksimaalista mukavuutta ja suorituskykyä varten.
  • Valmistettu kierrätysmateriaaleista. Nyt on aika tehdä enemmän, jotta voimme auttaa luomaan paremman maailman, josta voimme nauttia.
  • Aurinkosuoja UPF 50 auringon ultraviolettisäteitä (UV) vastaan. Kangasnäytteet, joiden UV-suoja on testattu kansainvälisten standardien mukaisesti.

Tekniset tiedot

Suositeltu ikä:Aikuinen
Koostumus:91% kierrätettyä polyesteriä 5% elastaania 4% silikonia.
Hoito-ohjeet: Pesu: Konepesu

Arvostelut