Etusivu Stanley

Stanley

Stanley Bottle Company on perustettu vuonna 1913 ja sen pääkonttori sijaitsee Seattlessa USA:ssa. Sittemmin se on myyty kiinalaiselle HAVI:lle.

Stanley-termospullojen tarina alkoi vuonna 1913, kun keksijä William Stanley Jr. keksi yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja kehitti kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Keksintö oli termospullo. Kyseinen keksintö on hyvin käytetty edelleen ympäri maailman sekä töissä että ulkoilemassa. Laadukkaat termospullot ovat erittäin kestäviä ja parhaat kestävä jopa sukupolvelta toiselle. Stanley tuoteperhe on laajentunut termospullon kehittämisen jälkeen niin, että se kattaa nykyään myös termosmukit, juomapullot ja retkiruokailuvälineet kuten kylmälaukut ja ruoanvalmistuvälineet. Stanley termospulloilla on 25 vuoden takuu, mikä kertoo tuotteen korkeasta laadusta.

Stanleyn tuotteet ovat uudelleenkäytettäviä ja siinä mielessä tukevat kestävää kehitystä. Kestävimpiä tuotteita ei tarvitse koskaan heittää pois tai vaihtaa, ja Stanleyn tuotteet on tällä periaatteella kehitetty. Stanley on luonut Built For Life -tuotteita yli 100 vuoden ajan. Se vähentää jäte- ja vesivirtoihin päätyvien kertakäyttötuotteiden kysyntää.

Kestävämmät tuotteet ovat sellaisia, joita ei koskaan tarvitse heittää pois tai vaihtaa. Stanley on luonut uudelleenkäytettäviä Built For Life™ -tuotteita yli 100 vuoden ajan, mikä vähentää jäte- ja vesivirtoihin päätyvien kertakäyttötuotteiden kysyntää.