Etusivu Black Diamond

Black Diamond

Black Diamond Equipment on kiipeilyyn, hiihtoon ja vuoristourheiluun erikoistunut valmistaja, jonka kotipaikka on Utahissa, Yhdysvalloissa. Vuodesta 1957 toiminut yritys panostaa jatkuvaan ja innovatiiviseen tuotekehittelyyn.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia tuotteita kuuluu Black Diamondin valikoimaan?

Black Diamond valmistaa varusteita kiipeilyyn, hiihtoon ja vuoristourheiluun. Tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi karabiineja, valjaita, kiipeilysuojaimia, suojavarusteita, kypäriä, jäätyökaluja, suksia, suksisiteitä, monoja, sauvoja ja lumivyöryturvalaitteita.

Millaiseen käyttöön Black Diamond Momentum 4s soveltuu parhaiten?

Black Diamondin joustavat yleisvaljaat tarjoavat maksimaalisen säädettävyyden ja monipuolisen istuvuuden. Momentum 4s soveltuu useimman kiipeilijän ympärivuotiseen käyttöön.

Ovatko Black Diamond tuotteet ympäristöystävällisiä?

Black Diamond on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristövaikutusten minimoimiseen. Yritys tukee erilaisia aloitteita jätteen vähentämiseksi, kestävien materiaalien käyttämiseksi ja luonnonsuojelutoimien tukemiseksi.

Voiko pudonneita karabiineja käyttää edelleen turvallisesti?

Pudonnut sulkurengas tulee tarkastaa ennen käyttöä. Kevyet naarmut ja hyvä portin toiminta osoittavat, että se voi silti olla turvallinen käyttää. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain sinä tiedät varusteidesi historian, joten jos sinulla on epäilyksiä sen turvallisuudesta, on parasta poistaa varusteet ja olla ottamatta riskejä.

Milloin karabiini tulisi vaihtaa?

  • Jos portti hankaa tai juuttuu auki, yritä puhdistaa ja voidella se. Jos tämä ei paranna portin toimintaa, ota sulkurengas pois käytöstä.
  • Jos sulkurenkaan köyden kantavat pinnat ovat huomattavan kuluneet, ota karabiini pois käytöstä.
  • Jos runko, etuosa tai portin kiinnikkeet ovat vääntyneet, ota sulkurengas pois käytöstä.
  • Jos sulkurenkaassa on kevyitä pintanaarmuja syvempiä kolhuja tai uria, ota karabiini pois käytöstä.
  • Jos karabiini on altistunut äärimmäiselle kuumuudelle, ota se pois käytöstä. Sulkurenkaan valmistuksen aikana tehty lämpökäsittely on saattanut vahingoittua.
  • Jos karabiini on altistunut kemikaaleille, öljypohjaiselle polttoaineelle tai jos korroosiota on normaalia hapetuskerrosta enemmän, poista sulkurengas käytöstä.

Millaiseen käyttöön Black Diamond lapio sopii parhaiten?

Black Diamond -lapioiden muotoilu toimii hyvin missä tahansa ympäristössä. Lavan suuri profiili auttaa lapioimaan mahdollisimman paljon lunta kerralla.

Onko mahdollista vaihtaa Black Diamond-otsavalaisimeni LED-polttimot?

Black Diamondin valaisimien LED-polttimoita ei ole tarkoitettu vaihdettavaksi. Ilman hehkulankaa tai herkkiä osia rakennetut polttimot ovat erittäin pitkäikäisiä.