Etusivu Big Agnes

Big Agnes

Big Agnes aloitti yli 20 vuotta sitten tavoitteenaan valmistaa parempia varusteita, joiden avulla ihmiset saataisiin innostumaan telttailusta. Yksinkertaisen idean tuloksena syntyi laaja valikoima palkittuja retkeilyvarusteita.

Big Agnes on sitoutunut vähentämään vaikutustaan ympäristöön tuotteiden valmistuksessa, materiaalihankinnoissa ja kestävyydessä. Telttojen värjäyksessä käytetään vähemmän kuormittavaa solution-dye-värjäystä, jossa käytetään vähemmän vettä ja energiaa perinteiseen vaatekappalekohtaiseen värjäykseen verrattuna.

Väripigmentti lisätään raaka-aineeseen ennen kuin siitä tehdään kuitua, jolloin väri integroituu lankaan eikä pelkästään kuidun ulkopuolelle. Prosessi käyttää vähemmän kemikaaleja, tuottaa vähemmän hiilidioksidipäästöjä ja lopputuloksena syntyy myös pitkä värinkesto.

Big Agnes -makuupusseissa käytetty untuva on 100% RDS-sertifioitua. Lisäksi valtaosa synteettisellä täytteellä varustetuista makuupusseista on valmistettu 50-100% kierrätetyistä materiaaleista.

Usein kysytyt kysymykset

Mistä Big Agnes tunnetaan?

Big Agnes tunnetaan innovatiivisista ulkoilutuotteistaan, jotka asettavat etusijalle keveyden ja pakattavuuden. Luotettavasta suojasta ja mukavuudesta tinkimättä.

Onko Big Agnes sitoutunut kestävään kehitykseen?

Kyllä! Big Agnes on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisiin tuotantokäytäntöihin. Yritys käyttää kierrätysmateriaaleja moniin tuotteisiinsa ja on toteuttanut erilaisia aloitteita jätteen sekä energiankulutuksen minimoimiseksi koko toimintansa ajan.

Ovatko Big Agnesi -teltat vedenpitäviä?

Kyllä! Big Agnes -teltat on suunniteltu vedenpitäviksi. Suosittelemme aina pystyttämään teltan suojatulle alueelle ja tarvittaessa käyttämään sadesuojaa rankkasateessa tai lumessa.

Voiko Big Agnes -teltan pestä?

Kyllä! On tärkeää puhdistaa teltta käytön jälkeen siihen kertyneestä liasta ja roskista. Teltan pesuohjeet:

  • Pystytä teltta ja poista sisäpuolelta kaikki irtoroskat.
  • Täytä amme tai iso vesiastia haalealla vedellä ja lisää veteen teknistä/erikoispesuainetta.
  • Huuhtele teltta huolellisesti poistaaksesi kaikki saippuajäämät.
  • Ripusta teltta kuivumaan varjoiseen paikkaan. Vältä suoraa auringonvaloa, sillä se voi vahingoittaa teltan kangasta ja vedenpitävyyskäsittelyä.
  • Tee tarvittaessa uusi vedenpitävyyskäsittely pesun jälkeen. Vältä pesukoneen tai kuivausrummun käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa teltan kangasta ja rakennetta.