Etusivu Retkeily ja Vaellus Kirjat ja kartat Kirjat Modestone vedenpitävä vihko 148 x 96 mm
  • MOD1992

Modestone vedenpitävä vihko 148 x 96 mm

9,90 

Vihko, joka kestää vettä, likaa, rasvaa, hankausta ja taittumista

Saatavuus: 5 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES1601 Osastot: , Avainsana tuotteelle GTIN: 6416344019921

Tuotteen Kuvaus

Modestone vedenpitävä vihko 148 x 96 mm

Vettä, likaa, rasvaa, hankausta ja taittumista kestävät materiaalit. Erityisiä kyniä ei tarvita, mutta vesiliukoisia kyniä suositellaan! Modestone huolehtii työstäsi ja pitää muistiinpanosi siistinä, olitpa sitten töissä rakennuksissa, turvallisuus-, hallinto-, vesi-, metsä-, maatila-, ammattikeittiö- tai lintutarkkailussa, geokätköilyssä, erotuomareissa, partioinnissa tai missä tahansa muualla, josta satunnaisesti tulee vettä taivas, hana tai meri.

Modestone on valmistettu kivipaperista, joka ei ime vettä tai likaa: voit upottaa Modestonen veteen jopa kahdeksi viikoksi ja kuivuessaan se on kuin uusi - sivut eivät repeydy tai tartu yhteen, ja muistiinpanosi ovat turvassa. Modestone-paperi on myös syttymätöntä eikä aiheuta paperihaavoja. Myös kirjoituspinta on silkkisen pehmeä.

Muita samankaltaisia tuotteita ovat joko päällystetty paperi, joka imee vettä, jos se altistuu vedelle pidemmän aikaa, tai muovi, joka käytännössä vaatii erityisiä kyniä. Jos kynää ei ole saatavilla, voit kirjoittaa Modestone-paperille kotinäppäimellä tai tarvittaessa luotipisteellä.

Modestone on Suomessa valmistettu avainlipputuote. Tuotteen pääraaka-aine on kalkkikaivosten sivutuote kalkkijauhe: Modestonen paperista 80 prosenttia on kalkkia ja 20 prosenttia palavaa kierrätettyä PE-muovia. Modestone näyttää ensi silmäyksellä tavalliselta paperilta, mutta se ei ole sitä - sinun täytyy kokeilla sitä itse!

Tekniset tiedot

Korkeus: 148 mm
Leveys: 96 mm
Paino (netto): 0,08 kg

Videot

Arvostelut