Etusivu Retkeily ja Vaellus Makuupussit ja -alustat Makuualustat Sea to Summit Camp Self-Inflating Sleeping Mat

Sea to Summit Camp Self-Inflating Sleeping Mat

85,90 

Koe ylivoimainen mukavuus kestävän ja kevyen makuualustamme avulla. Sen ainutlaatuinen tiheämmän ytimen suunnittelu tarjoaa paremman eristyksen, kun taas monitoimiventtiili takaa helpon pakkaamisen. Robusti 75D-polyesterin rakenne, 3,8 cm paksuus ja 4,2 R-arvo tekevät siitä täydellisen ulkoilukumppanin. Päivitä camping-varusteesi tänään!

Rec. Long Wide
Regular
Long
Rec. Reg Wide
Poista
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES30414410V Osastot: ,

Tuotteen kuvaus

Kestävä, kevyt makuualusta ylivoimaiseen mukavuuteen | Ulkoiluseikkailujen varusteet

Etsitkö kestävää ja mukavaa makuualustaa, joka sopii kaikkiin paikkoihin? Makuualustamme on kevyt ja helppo pakata sen innovatiivisen suunnittelun ansiosta. Korostamme mukavuutta ja olemme tehneet alustan ytimen tiheämmäksi korkeapaineisilla alueilla, kuten hartiat, lantio ja jalat, joten se tarjoaa parempaa eristystä juuri siellä missä sitä eniten tarvitaan.

Delta Core-V -teknologialla suunniteltu makuualusta tasapainottaa mukavuuden ja kannettavuuden. Vähemmän usein toistuvan ydinteknologian ansiosta se on paitsi kevyempi myös pakattavissa pienempään tilaan, mikä tekee siitä parhaan kumppanin ulkoiluseikkailuillesi.

Uniikkina ominaisuutena makuualustassamme on monitoiminen, nopeatoiminen venttiili. Venttiilin ilmavirtauksen suuntaa voidaan muuttaa, mikä tekee pakkaamisesta helppoa, koska se ei vedä ilmaa sisään rullatessa. Sen tasainen muotoilu tekee siitä myös helpomman ja nopeamman käyttää kuin perinteiset ruuvattavat venttiilit.

Makuualustalla on R-arvo 4.2, joka takaa optimaalisen lämmönkestävyyden. Lisäksi se sisältää Pillow Lock -järjestelmän, joka kiinnittää Sea to Summit -tyynysi alustaan. Pakettiin sisältyy myös korjaussarja, mikä lisää sen kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Makuualusta on valmistettu vahvasta 75D-polyesteristä ja se on laminoitu 100%:lla TPU:lla, tarjoten sinulle tukevan alustan. 100% polyuretaanieriste ja 100% polyesteripakkauspussi lisäävät tuotteen laatua ja käytännöllisyyttä.

Joten, jos etsit kestävää, mukavaa ja helppoa kantaa makuualustaa, jolla on hyvänkokoinen suorakulmainen alusta ja paksuus 3.8 cm, älä etsi enää. Investoi makuualustassamme tänään ja paranna leirielämystäsi!

Tekniset tiedot

  • Pakkauksen korkeus: 145 mm
  • Korkeus: 38 mm
  • Pakkauksen pituus: 145 mm
  • Pituus: 1830 mm
  • Pakkauksen leveys: 260 mm
  • Leveys: 510 mm
  • Nettopaino: 780 g
  • Kokonaispaino pakkauksen kanssa: 858 g

Videot

Arvostelut

Sea To Summit

Sea to Summit on australialainen ulkoiluvarusteiden valmistaja. Brändi sai alkunsa vuonna 1983 Roland Tysonin itse ompelemista ulkoiluvarusteista. Australian markkinoilta oli vaikea löytää kevyitä ulkoilutuotteita, joten Roland päätti tehdä asialle jotain.

Sea to Summit pyrkii vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia lisäämällä jäljitettävien kierrätysmateriaalien käyttöä, käyttämällä vastuullisempia bluesign®-hyväksyttyjä kankaita ja siirtymällä materiaalien PFC-vapaisiin pintakäsittelyihin.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kompakti Sea to Summit CamMikä on makuualustan R-arvo?p -itsetäyttyvä makuualusta on pakattuna?

Alustan suunnittelussa on käytetty harvemmin toistuvaa Delta Core -rakennetta reunoilla, mikä auttaa vähentämään sen painoa ja pakkauskokoa, tehden siitä ihanteellisen matkustamiseen ja ulkoiluseikkailuihin.

Mikä on makuualustan R-arvo?

Makuualustan R-arvo on 4.2, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa korkean eristystason, joka on ihanteellinen erilaisiin camping-olosuhteisiin.

Mistä materiaalista makuualusta on valmistettu?

Makuualusta on valmistettu kestävästä 75D-polyesteristä ja se on laminoitu 100% TPU:lla. Se on eristetty 100% polyuretaanilla ja siihen kuuluu 100% polyesterinen pakkauspussi, mikä takaa kestävyyden ja mukavuuden.

Tuleeko makuualustan mukana korjaussarja?

Kyllä, Sea to Summit Camp -itsetäyttyvän makuualustan mukana tulee korjaussarja, mikä takaa tuotteen pitkäikäisyyden.

Voiko makuualustaan kiinnittää tyynyn?

Kyllä, alustassa on Pillow Lock -järjestelmä, jonka avulla voit kiinnittää Sea to Summit -tyynyt alustan pohjaan, varmistaen mukavan yöunen.

Onko ilmaventtiili helppokäyttöinen?

Alustassa on monitoiminen, nopeatoiminen venttiili. Ilmavirtauksen suuntaa voidaan säätää, mikä tekee pakkaamisesta helpompaa, koska alusta ei vedä ilmaa sisään rullattaessa. Sen tasainen muotoilu on myös yksinkertaisempi ja nopeampi käyttää kuin perinteiset ruuvattavat venttiilit.

Mikä on alustan paksuus?

Sea to Summit Camp -itsetäyttyvän makuualustan paksuus on 3,8 cm, mikä varmistaa riittävän pehmustuksen mukavaa yöunta varten.