Etusivu SUP & Packraft Tarvikkeet NRS Basic Touring Safety Kit

NRS Basic Touring Safety Kit

89,95 

Paranna veneilyturvallisuuttasi NRS Basic Touring Safety Kit -paketin avulla. Tämä kattava paketti sisältää Fox 40 Epik-vihellyksen, NRS Paddle Float -kellukkeen, raskaan sarjan Bilge Pump -pumpun ja Deluxe Boat Sponge -veneveden – kaiken tarvitsemasi turvallisiin ja mukaviin vesiseikkailuihin. Luota NRS:n huippulaatuiseen meriturvallisuusvälineistöön huolettoman vesiseikkailun takaamiseksi.

Varasto loppu

EAN: 603403127376 Tuotetunnus (SKU): WES5001701 Osastot: , ,
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen kuvaus

NRS Basic Touring Safety Kit: Välttämätön meriturvallisuusvälineistö turvallisiin veneilyseikkailuihin

Pysy turvassa ja suojattuna vedessä NRS Basic Touring Safety Kit -paketin avulla. Tämä välttämätön meriturvallisuuspaketti sisältää neljä tarpeellista esinettä – Fox 40 Epik-vihellyksen, NRS Paddle Float -kellukkeen, NRS Bilge Pump -pumpun ja Deluxe Boat Sponge -veneveitsen – jotka lisäävät turvallisuuttasi ja mukavuuttasi veneilessäsi.

Tee läsnäolosi tunnetuksi Fox 40 Epik-vihellyksellä, joka on täydellinen vesiympäristöihin herneettömän suunnittelunsa ansiosta. Tämä kirkkaasti ääntä tuottava vihellys sisältää myös pehmustetun suukappaleen ja irrotettavan kaulanauhan lisäturvallisuutta ja mukavuutta varten.

Tärkeissä itsepelastustilanteissa luota NRS Paddle Float -kellukkeeseen, joka on yksi parhaista markkinoilla olevista ilmatäytteisistä pelastuslaitteista. Tämä kelluke sisältää kaksikammiomallin, joka tarjoaa sekä välittömän pelastusavun että ylimääräisen turvallisuustoimen, joista kummallakin on 7 litran siirtokyky.

Pidä veneesi kuivana ja mukavana NRS Bilge Pump -pumpun avulla. Tämä raskaskäyttöinen pumppu pystyy siirtämään 30 litraa vettä minuutissa, varmistaen ei-toivotun veden nopean poistamisen. Älä huoli sen menettämisestä yli laidan – se on varustettu omalla vaahtokellukkeellaan uppoamisen estämiseksi.

Deluxe Boat Sponge -venevesi täydentää sarjan, jatkaen siitä, mihin Bilge Pump -pumppu jää, imemällä jäljellä olevan kosteuden ja poistamalla kaikki jäljellä olevat hiekat ja lietteet.

Pysy valmistautuneena vesiseikkailuihisi kattavan NRS Basic Touring Safety Kit -paketin avulla, joka on yhden pysähdyksen ratkaisu välttämättömälle veneilyturvallisuusvälineistölle. Täydellinen kumppani retkiveneellesi, tuoden tarvitsemasi turvallisuuden vesille suuntautuessasi.

Tekniset tiedot

  • Paino: 850g
  • Sisältää seuraavat esineet:
    • Fox 40 Epik-vihellys
    • NRS Paddle Float -kelluke
    • NRS Bilge Pump -pumppu
    • NRS Deluxe Boat Sponge -veneveitsi

Videot

Arvostelut

NRS

NRS (Northwest River Supplies) on yhdysvaltalainen kajakkeja, lauttoja, SUP-lautoja ja muita vesiurheiluvälineitä valmistava yritys. Bill Parks perusti yrityksen vuonna 1972, nykyään yritys on 100% työntekijöidensä omistama.

NRS:n positiivinen lähestymistapa liiketoimintaan ylittää monien perinteisten yritysten kyyniset ja hyväksikäyttävät käytännöt. Tämä perusperiaate ohjaa yrityksen kaikkia osa-alueita tuotekehityksestä markkinointiin ja myyntiin.