Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Nokkosrouhe – 40 g
  • Nordic-For-You-Crushed-Nettle-Leaves—40-g

Nordic For You Nokkosrouhe – 40 g

5,20 

Ekologinen suomalainen murskattu luomu nokkosenlehti, sopii kasvispihveihin, lisukkeisiin, kastikkeisiin, pataruokiin, keittoihin, piirakoihin, pannukakkuihin, leipiin ja sämpylöihin. Kuivattu nokkonen on hyvä perusmateriaali vihreälle jauheelle ja yrttijuomamateriaalille.

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-L0094 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Nordic For You Nokkosrouhe - 40 g

Voit lisätä vaihtelua ruokiin, välipaloihin ja leivonnaisiin käyttämällä luonnonvaraisia kasveja. Ne tutustuttavat sinut uusiin makuihin. Kasvit ovat luonnosta. Matka keräys- tai viljelypaikalta kuivuriin on lyhyt, ja nopea käsittely säilyttää kasvin hyvät ominaisuudet. Jopa keskellä talvea jauheet, rouheet ja siemenet tuovat kesän lautasellesi.

Nokkonen on monivuotinen ruohokasvi, joka kasvaa asutuilla alueilla koko maassa lukuun ottamatta pohjoisinta Lappia. Poimi nokkosen 5-10 cm pitkät versot ennen kukintaa alkukesällä.

Nokkonen on epäilemättä kotoperäisistä kasveistamme kaikkein sopeutuvin. Nokkosta on käytetty ruoanlaitossa jo Rooman ajoista lähtien.

Nokkonen on ravinteikas kasvi, joka sisältää muun muassa proteiinia ja kuitua. Nokkonen sisältää myös runsaasti C-vitamiinia, folaattia, A- ja E-vitamiinia sekä useita hivenaineita. Nokkosesta saadaan kalsiumia. Tuotteen erityispiirteet.

Tekniset tiedot

  • Käyttö: Ruoanlaittoon ja leivontaan
  • Ainesosat: ekologinen nokkosen lehti, luomu nokkosen lehti, luomu nokkosen lehti.
  • Gluteeniton, vegaaninen

Arvostelut