Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Nokkosjauhe – 50 g
  • Nordic-For-You-Nettle-Leaf-Powder—50-g

Nordic For You Nokkosjauhe – 50 g

7,90 

Ekologinen luomu nokkosenlehti, sopii kasvispihveihin, lisukkeisiin, kastikkeisiin, pataruokiin, keittoihin, piirakoihin, pannukakkuihin, leipiin ja sämpylöihin. Kuivattu nokkonen on hyvä perusmateriaali vihreälle jauheelle ja yrttijuomamateriaalille.

Saatavuus: 2 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-L0087 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Nordic For You Nokkosjauhe - 50 g

Voit lisätä vaihtelua ruokiin, välipaloihin ja leivonnaisiin käyttämällä luonnonvaraisia kasveja. Ne tutustuttavat sinut uusiin makuihin. Kasvit ovat luonnosta. Matka keräys- tai viljelypaikalta kuivuriin on lyhyt, ja nopea käsittely säilyttää kasvin hyvät ominaisuudet. Jopa keskellä talvea jauheet, rouheet ja siemenet tuovat kesän lautasellesi.

Nokkonen on monivuotinen ruohokasvi, joka kasvaa koko maassa lukuun ottamatta pohjoisinta Lappia. Nokkosen 5-10 cm:n pituiset versot korjataan alkukesällä ennen kukintaa.

Nokkonen on epäilemättä luonnonkasveistamme kaikkein sopeutuvin. Nokkosta on käytetty ruoanlaitossa jo roomalaisten ajoista lähtien.

Nokkonen on ravinteikas kasvi, joka sisältää proteiinia ja kuitua. Nokkonen sisältää myös C-vitamiinia, folaattia, A- ja E-vitamiinia sekä useita hivenaineita. Nokkonen on myös hyvä kalsiumin lähde.

Tekniset tiedot

  • Käyttö: Smoothie, ruoanlaitto ja leivonta: Smoothie, ruoanlaitto ja leivonta
  • Ainesosat: 100 % orgaaninen nokkosen lehti, ekologinen nokkosen lehti, orgaaninen nokkosen lehti.
  • Gluteeniton, vegaaninen

Arvostelut