Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Lunch2Go Suppilovahverokeitto – 65/400g
  • Lunch2Go-Suppilovahverokeitto

Nordic For You Lunch2Go Suppilovahverokeitto – 65/400g

8,90 

Suppilosienikeitto Kuivaruoka Willow Creekistä, vegaaninen, laktoositon. Aito maku ihanat keskisuomalaista suppista

Liikkuville ihmisille

Saatavuus: 7 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-N1619 Osastot: , Avainsana tuotteelle GTIN: 6430073591619

Tuotteen Kuvaus

Lunch2Go Suppilovahverokeitto

Suppilosieni leviää koko Etelä- ja Keski-Suomeen. Se oli vielä 1970-luvulla melko tuntematon herkku suomalaisten sienenkeräilijöiden keskuudessa, mutta nykyään se on monien suosittu valinta. Sammalmetsiä, usein kuusia, mutta myös sekametsiä, löytyy sieltä. D-vitamiinia on suppilokiekkoissa. Suppilokiekko sisältää myös B2- ja B3-vitamiinia, kaliumia, seleeniä ja kuitua. Suppilo on kausiluonteinen sieni, joka kasvaa syyskuusta lokakuuhun. Sato voidaan korjata ensimmäisiin pakkasiin asti. Nämä keitot on poimittu tilamme vanhoilta Metsiltä ja muilta tutuilta paikoilta.

Ruokasalissa käytettävä luomukaura on gluteenitonta ja tulee Vaajakosken Nojosniemen luomutilalta. Keräsimme villiyrttejä omalta tilaltamme. Lunch2Go suppilosienikeitto on ihanteellinen sienifaneille ja niille, jotka oppivat arvostamaan niiden makua.

Nopea katsaus

Vihannekset ja sienet sisältävät jopa 90 % makeaa vettä ja 75 % lihaa. Kun ruokaa kuivataan, keskimäärin 80 % annoksen vedestä poistuu samanaikaisesti. Valmistusvaiheessa vesi palautetaan hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65-90 grammaa. Kun ruokaa valmistetaan, se painaa noin 400 grammaa.

Hallitse energiaasi

Monet retkeilyruoat sisältävät korkean energiapitoisuutensa vuoksi paljon rasvaa, jopa yli 40 g annosta kohden (1 dl ruokaöljyä painaa 90 g). Toisin kuin monissa kuivaruoissa, kaikissa annoksissamme on 2–4 g rasvaa annosta kohden. Pakkorasvan sijaan jokainen voi lisätä valmistusvaiheessa haluamaansa rasvaa energiatarpeensa perusteella.

Maun ja rasvan ominaisuuksien mukaan lisätty rasva voi olla oliivi-/canola/hamppuöljyä, voita tai gheetä (kirkastettua voita). Yksi ruokalusikallinen sisältää noin 13,5 g ja 120 kcal.

Maun mukaan voidaan lisätä mausteita ja suolaa. Rasvojen ja mausteiden lisääminen annoksiin on helpompaa kuin niiden poistaminen.

Kuivaruoan valmistus

On kaksi tapaa valmistautua. Haudutetaan 0,4 / 0,5 litran ruokatermossa tai keitetään kattilassa (liesi, liesi, avotuli). Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L on sopiva teema.
  1. Sekoita ainekset kattilassa 4,5 dl vettä. Jos haluat lisätä ruokaöljyä, tee se nyt. Keitä 8 minuuttia korkealla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen ja anna kiehua alle 7 minuuttia kannen ollessa päällä.
  2. Laita ainekset ruokatermospulloon ja laita päälle noin 3,5-4 dl kiehuvaa vettä. Lorauta halutessasi ruokaöljyllä. Sekoita lusikalla tai ravista, jotta ainekset eivät pääse paakkuuntumaan pohjalle. Anna kypsyä vähintään tunnin ajan. 2 tunnin kuluttua ruoka on parhaimmillaan, mutta pysyy lämpimänä vähintään 6 tuntia.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

Peruna, KAURA, suppilovierre 13,3%, sipuli, porkkana, vuohenputki, porsaankyljys, persilja, valkosipuli, mustapippuri, kasvisliemi. Ravintosisältö / Energia 100 g: Energiaa 1324,72 kJ / 316,72 kcal, Rasvaa 2,65 g josta tyydyttynyttä / varamatta Matt 0,23 g Hiilihydraattia 47,00 g josta sokereita / Varasokeri 22,77 g Proteiinia 12,89 g Suolaa 2,56 g Kuitua 21,57 g

Kuiva-aine yhdistetään veteen ja valmis ruoka-annos painaa 400 grammaa. Voit lisätä energiaa käyttämällä ruokaöljyä, voita tai gheetä / kuppi maitoa miedolle, yksi ruokalusikallinen sitä on noin 120 kcal

Säilytys ja vanhentaminen: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Lämpötila ja rommin lämpötila ovat molemmat 12 kuukautta / kk.

Lisätietoja

Vegaaninen, laktoositon

Arvostelut