Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Lunch2Go Kesäkurpitsakeitto – 65/400g
  • Lounas2Go-Kesäkurpitsakeitto

Nordic For You Lunch2Go Kesäkurpitsakeitto – 65/400g

7,90 

Kevyesti Kesäkurpitsalla, Vegaaninen, Laktoositon. Hauduttamalla Helposti Hyvaa. Kesäkurpitsa Kasvimaan Komistus

Sopii retkeilijöille, reppumatkailijoille ja matkailijoille

Saatavuus: 7 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-N1602 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Lunch2Go Kesäkurpitsakeitto

Välimeren kesäkurpitsa saapui Suomeen 1600-luvulla, jolloin meidät opetettiin kasvattamaan "kesäpumppuja". Pitkän mallin kesäkurpitsa on tunnetuin lajike Yhdysvalloissa ja kaikkialla Euroopassa. Nykyaikainen kesäkurpitsa on vihannes, joka kehitettiin Italiassa 1800-luvun alussa. Kesäkurpitsan väri voi vaihdella keltaisesta tummanvihreään. Mieto maku täydentää hyvin keittoja. Suurin Suomessa kasvatettu kesäkurpitsa painaa 46,8 kg.

Ruokasalissa käytettävä luomukaura on gluteenitonta ja tulee Vaajakosken Nojosniemen luomutilalta. Keräsimme villiyrttejä omalta tilaltamme. Lunch2Gon kesäkurpitsakeitto on maukas kasvisvaihtoehto.

Nopea katsaus

Vihannekset ja sienet sisältävät jopa 90 % makeaa vettä ja 75 % lihaa. Kun ruokaa kuivataan, keskimäärin 80 % annoksen vedestä poistuu samanaikaisesti. Valmistusvaiheessa vesi palautetaan hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65-90 grammaa. Kun ruokaa valmistetaan, se painaa noin 400 grammaa.

Hallitse energiaasi

Kaikki annokset ovat vähärasvaisia, eikä niitä ole täydennetty. Monet ihmiset tarvitsevat enemmän energiaa, varsinkin matkoilla. Sitä voidaan viljellä ruokaöljyn, voin tai gheen (kirkastetun voin) kanssa. Yksi ruokalusikallinen ruokaöljyä lisää energiaasi noin 120 kcal. Maun mukaan voidaan lisätä mausteita ja suolaa. Rasvojen ja mausteiden lisääminen annoksiin on helpompaa kuin niiden poistaminen.

Kuivaruoan valmistus

  1. Lisää keittoastioihin ainekset ja 4,5 dl. Kiehauta 4,5 dl vettä liedellä, kattilassa tai tulella 8 minuuttia välillä sekoittaen ja laita sivuun 7 minuutiksi.
  2. Laita ainekset ruokatermospulloon ja laita päälle noin 3,5-4 dl kiehuvaa vettä. Sulje ruokatermospullo sekoittamisen jälkeen. Ruoka on valmista 2 tunnissa. Se pitää sinut lämpimänä 6 tuntia.

Voit valmistaa ruoan ennen lähtöä niin, että se on valmis nälkä iskeessä. Termostuotanto soveltuu hyvin myös ryhmäruokailuihin. Ruoanlaittoa suositellaan termospullossa. Sopivan termospullon tilavuus on 0,4-0,5 dl.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

Peruna, KAURA, kesäkurpitsa 15,2%, porkkana, sipuli, palsternakka, persilja, vuohenputki, peltokaali, lehtikaali, valkosipuli, mustapippuri, kasvisliemi. Ravintosisältö annosta kohden : Energiaa / 1211,21 kJ / 289,44 kcal, Rasvaa 2,10 g josta tyydyttynyttä / reservit 0,34 g Hiilihydraattia 44,14 g josta sokereita / reservejä 17 ,81 g Proteiinia 8,97 g Suolaa 2,40 g Kuitua

Kuiva-aine yhdistetään veteen ja valmis ruoka-annos painaa 400 grammaa. Voit lisätä energiaa käyttämällä ruokaöljyä, voita tai gheetä / kuppi maitoa miedolle, yksi ruokalusikallinen sitä on noin 120 kcal

Varastointi ja vanhentaminen: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Lämpötila ja rommin lämpötila ovat molemmat 12 kuukautta / kk.

Lisäinformaatio

Vegaaninen & laktoositon

Arvostelut