Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Lunch2Go Härkäpapupata – 80/400g
  • Lounas2Go-härkäpapupata

Nordic For You Lunch2Go Härkäpapupata – 80/400g

8,90 

Nojosniemen luomuhärkäpapua. Vegaaninen, gluteeniton ja laktoositon. Aito maku ja sisältää villiyrttejä.

Sopii retkeilijöille, reppumatkailijoille ja matkailijoille

Saatavuus: 6 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-N1534 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Lunch2Go Härkäpapupata

Lunch2Go Kidney pavut ovat yksi maailman vanhimmista viljelykasveista. Pavun viljely aloitettiin Suomessa noin 600-luvulla. Ensimmäiset kirjalliset tiedot härkäpavuista Suomessa ovat vuodelta 1324, jolloin Ruotsin kuningas määräsi kymmenykset kirkolle. Pavut olivat suosittu ruokakasvi Suomessa ennen perunoiden ja viherherneiden tuloa. Käyttämämme luomupapu on peräisin Vaajakosken Nojosniemen luomutilalta.

Munuaispavut, kuten muut pavut, herneet ja linssit, ovat palkokasveja, jotka sisältävät runsaasti kasviproteiinia. Pavut sisältävät folaattia, B-vitamiinia, jota monet suomalaiset tarvitsevat enemmän ruokavaliostaan. Pavut sisältävät myös erilaisia vitamiineja, kivennäisaineita ja polyfenoleja, jotka ovat hyödyllisiä terveydelle ja toimivat antioksidantteina elimistössä.

Nopea katsaus

Vihannekset ja sienet sisältävät jopa 90 % makeaa vettä ja 75 % lihaa. Kun ruokaa kuivataan, keskimäärin 80 % annoksen vedestä poistuu samanaikaisesti. Valmistusvaiheessa vesi palautetaan hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65-90 grammaa. Kun ruokaa valmistetaan, se painaa noin 400 grammaa.

Hallitse energiaasi

Kaikki annokset ovat vähärasvaisia, eikä niitä ole täydennetty. Monet ihmiset tarvitsevat enemmän energiaa, varsinkin matkoilla. Sitä voidaan viljellä ruokaöljyn, voin tai gheen (kirkastetun voin) kanssa. Yksi ruokalusikallinen ruokaöljyä lisää energiaasi noin 120 kcal. Maun mukaan voidaan lisätä mausteita ja suolaa. Rasvojen ja mausteiden lisääminen annoksiin on helpompaa kuin niiden poistaminen.

Kuivaruoan valmistus

  1. Keitä 15 minuuttia miedolla lämmöllä 4,5 dl:ssa vettä välillä sekoittaen.
  2. Laita ainekset ruokatermospulloon ja kaada päälle noin 3,5 dl kiehuvaa vettä. Ruoka on valmista 2 tunnissa. Se pitää sinut lämpimänä 6 tuntia.

Voit valmistaa ruoan ennen lähtöä niin, että se on valmis nälkä iskeessä. Termostuotanto soveltuu hyvin myös ryhmäruokailuihin. Ruoanlaittoa suositellaan termospullossa. Sopivan termospullon tilavuus on 0,4-0,5 dl.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

Pavut 52,5%, peruna, porkkana, valkokaali, sipuli, lehtikaali, nokkonen, suola, mausteet (sipuli, pippuri, valkosipuli, rosmariini, persilja, vuohenputki) kasvisliemi. Ravintosisältö / Energia 100 g: Energiaa 1290,54 kJ / 308,36 kcal, Rasvaa 1,15 g josta tyydyttynyttä / varamatta 0,18 g Hiilihydraattia g josta sokereita / varasuklaa 9,15 g Proteiinia 21,53 g Suolaa 2,58 g Kuitua 1,15 g.

Kuiva-aine yhdistetään veteen ja valmis ruoka-annos painaa 400 grammaa. Voit lisätä energiaa käyttämällä ruokaöljyä, voita tai gheetä / kuppi maitoa miedolle, yksi ruokalusikallinen sitä on noin 120 kcal

Varastointi ja vanhentaminen: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Lämpötila ja rommin lämpötila ovat molemmat 12 kuukautta / kk.

Lisäinformaatio

Laktoositon

Arvostelut