Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Lunch2Go Chilinen Haikkukeitto – 65/400g
  • Lunch2go Chilinen Haikkukeitto

Nordic For You Lunch2Go Chilinen Haikkukeitto – 65/400g

8,90 

Konttiahon Luomuhighlanderia Karstulasta. Laktoositon, Gluteeniton. 97% suomalaisista aito maku

Sopii retkeilijöille, reppumatkailijoille ja matkailijoille

Saatavuus: 6 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-N1565 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

Lunch2Go Chilinen Haikkukeitto

Lunch2Go-chilihaikeiton valmistuksessa käytetään luomuylämaanlihaa, kotimaisia vihanneksia ja yrttejä. Kaali erottuu vihannesten joukosta, ja se sopii hyvin laidunlihan kanssa. Lihan saa Konttiahon luomutilalta Karstulassa. Se on laidunlihaa, joka on tuotettu eettisesti ja ympäristövastuullisesti. Kaikki ruokamme valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista. Monet yrteistä kasvatetaan omalla tilallaan Saarijärvellä.

Nopea katsaus

Vihannekset ja sienet sisältävät jopa 90 % makeaa vettä ja 75 % lihaa. Kun ruokaa kuivataan, keskimäärin 80 % annoksen vedestä poistuu samanaikaisesti. Valmistusvaiheessa vesi palautetaan hauduttamalla tai keittämällä. Yhden annoksen kuivapaino on 65-90 grammaa. Kun ruokaa valmistetaan, se painaa noin 400 grammaa.

Hallitse energiaasi

Monet retkeilyruoat sisältävät korkean energiapitoisuutensa vuoksi paljon rasvaa, jopa yli 40 g annosta kohden (1 dl ruokaöljyä painaa 90 g). Toisin kuin monissa kuivaruoissa, kaikissa annoksissamme on 2–4 g rasvaa annosta kohden. Pakkorasvan sijaan jokainen voi lisätä valmistusvaiheessa haluamaansa rasvaa energiatarpeensa perusteella.

Maun ja rasvan ominaisuuksien mukaan lisätty rasva voi olla oliivi-/canola/hamppuöljyä, voita tai gheetä (kirkastettua voita). Yksi ruokalusikallinen sisältää noin 13,5 g ja 120 kcal.

Maun mukaan voidaan lisätä mausteita ja suolaa. Rasvojen ja mausteiden lisääminen annoksiin on helpompaa kuin niiden poistaminen.

Kuivaruoan valmistus

On kaksi tapaa valmistautua. Haudutetaan 0,4 / 0,5 litran ruokatermossa tai keitetään kattilassa (liesi, liesi, avotuli). Primus TrailBreak Lunch Jug 0,4L on sopiva teema.
  1. Sekoita ainekset kattilassa 4,5 dl vettä. Jos haluat lisätä ruokaöljyä, tee se nyt. Keitä 8 minuuttia korkealla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen ja anna kiehua alle 7 minuuttia kannen ollessa päällä.
  2. Laita ainekset ruokatermospulloon ja laita päälle noin 3,5-4 dl kiehuvaa vettä. Lorauta halutessasi ruokaöljyllä. Sekoita lusikalla tai ravista, jotta ainekset eivät pääse paakkuuntumaan pohjalle. Anna kypsyä vähintään tunnin ajan. 2 tunnin kuluttua ruoka on parhaimmillaan, mutta pysyy lämpimänä vähintään 6 tuntia.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

Suomalainen naudanliha (ylämaankarja) 24,4% kaali, peruna, porkkana, sipuli, tomaattipyree, maissitärkkelys, suola, mausteet, (valkosipuli, nokkonen, persilja, chili) liemi. Ravintosisältö per 100 g: Energiaa 1479,99 kJ / 353,50 kcal, Rasvaa 3,25 g josta tyydyttynyttä / vara 1,44 g Hiilihydraattia 30,87 g josta sokereita / vara 17,94 g Proteiinia 17,94 g Suolaa 2,54 g Kuitua.

Kuiva-aine yhdistetään veteen ja valmis ruoka-annos painaa 400 grammaa. Voit lisätä energiaa käyttämällä ruokaöljyä, voita tai gheetä / kuppi maitoa miedolle, yksi ruokalusikallinen sitä on noin 120 kcal

Varastointi ja vanhentaminen: Säilytä viileässä, kuivassa paikassa huoneenlämmössä. Lämpötila ja rommin lämpötila ovat molemmat 12 kuukautta / kk.

Lisäinformaatio

Laktoositon & Gluteeniton

Arvostelut