Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Kuivattu Sipuli – 60 g
  • N4Y-Kuivattu-sipuli—Kuivattu-sipuli-60-g

Nordic For You Kuivattu Sipuli – 60 g

4,30 

Helposti kuivattu sipuli kaikkiin maukkaisiin ruokiin!

Paistit, yrtit, kastikkeet, muhennokset, keitot, piirakat, leivät ja sämpylät ovat kaikki esimerkkejä sipulin käytöstä. Kuivattu sipuli on erinomainen retkeilyruoan ainesosa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WES-N0797 Osastot: , Avainsana tuotteelle
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Liity jonotuslistalle, niin saat sähköpostiisi, kun tämä tuote tulee saataville

Tuotteen Kuvaus

N4Y Kuivattu Sipuli

Voit monipuolistaa ruokia, välipaloja ja välipaloja käyttämällä juuria, vihanneksia ja marjoja. He keksivät uusia makuelämyksiä. Raaka-aineet hankitaan suomalaisilta tiloilta. Raaka-aineiden hyvät ominaisuudet säilyvät lyhyellä ja nopealla käsittelyllä.

Viikinkiajalta 800- ja 1000-luvuilta lähtien sipulia on viljelty ja se on tärkeä osa suomalaista ruokakulttuuria. Sipulit sopivat hyvin kala- ja liharuokien sekä vihannesten, kastikkeiden ja marinaattien kanssa. Avain sipulin makuun on umami. Sitä löytyy sipulista aromaattisina öljyinä, jotka sisältävät rikkiyhdisteitä. Ne itkevät, kun sipuli pilkotaan, sen lisäksi, että niillä on hyvä maku. Sipulit sisältävät antioksidantteja, kuten kversetiiniä, jolla on lukuisia terveyshyötyjä.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

100% kotimainen sipuli. Ravintosisältö, 100 g: Energia : 264 Kcal / 1104 kJ Rasva : 0,7 g josta olet tyytyväinen. rasvahapot, reservi 0,1 g Hiilihydraatit : 35,1 g josta sokereita / reservi : 35,1 g, Proteiini 12,46 g Suola: 0,2 g

Lisäinformaatio

Gluteeniton, vegaaninen

Arvostelut