Etusivu Retkeily ja Vaellus Retkiruokailu Retkiruoat Nordic For You Kuivattu Lehtikaali – 25 g
  • N4Y-Kuivattu-Kale—Kuivattu-lehtikaali-25-g

Nordic For You Kuivattu Lehtikaali – 25 g

5,60 

Kuivattu lehtikaali, sopii ruoanlaittoon, keittoon ja uuniruokiin

Saatavuus: 3 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-N0261 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

N4Y Kuivattu Lehtikaali

Tiesitkö, että kuivattu lehtikaali ja lehtikaalilastut ovat uusi superruoka? Itse asiassa lehtikaali saa nykyään niin paljon painoa, että se mikä ennen maksoi vähemmän kuin kaalipää, on nyt kalliimpaa kuin talvisalaatti.

Lehtikaali on ristikukkainen kasvi, joka kuuluu sinappiperheeseen, johon kuuluu myös parsakaalia ja ruusukaalia, mutta se on läheisin sukua kaalille. Sen lehdet, kuten kaalin, ovat erittäin kovia, ja se kestää äärimmäisiä lämpötiloja - kuumaa ja kylmää - kasvaessaan. Se näkyy erittäin hyvin keittiössä: lehtikaalin kanssa voit syödä lehtivihanneksia ympäri vuoden, mikä saattaa olla osa syy sen suosioon.

Toinen syy, miksi lehtikaali on niin suosittu, on se, että se sisältää vähän hiilihydraatteja ja kaloreita. Toinen hyvä syy sisällyttää se ateriasuunnitelmiisi on, että se on erittäin ravinteikas. Eli se sisältää vitamiineja, kivennäisaineita, monimutkaisia hiilihydraatteja ja kuitua.

Tekniset tiedot

Ravintoarvo ja ainesosat

100% suomalaista kotimaista lehtikaalia. Ravintosisältö 100 g: Energia : 385 Kcal / 1604 kJ Rasva : 8,0 g josta olet tyytyväinen. rasvahapot, 1,0 g Hiilihydraatit : 18,0 g joista sokereita : 16,0 g, Proteiinit: 27,0 g Suola: 0,0 g

Arvostelut