Etusivu Unknown Anfibio PackSeat Light (ilman selkänojaa)
  • Anfibio PackSeat Light (ilman selkänojaa)
  • Anfibio PackSeat Light (ilman selkänojaa)

Anfibio PackSeat Light (ilman selkänojaa)

45 

 

Vakio ultrakevyt istuin Anfibio Nano SL:lle. Istuin sopii mihin tahansa packraftiin tai veneeseen ja sitä voidaan käyttää tavallisen istuimen päällä korkeamman ja pystysuoramman istuma-asennon mahdollistamiseksi. Istuimen paino 130g.

Saatavuus: 1 varastossa

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Tuotetunnus (SKU): WES-3-AF-LCS-0-0 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tuotteen Kuvaus

 

Anfibio PackSeat Light (ilman selkänojaa)

Anfibio PackSeat -valo on vakiona Nano SL -mallissa (ellei sitä ole valittu ilman). Valon voi kuitenkin ostaa erikseen. Nano SL -veneen istuin on valmistettu samasta materiaalista.

Mukavuuden lisäämiseksi istuimen pinta on ommeltu umpeen. Istuimessa on keskitikkaat, jotka voidaan kiinnittää hihnalla (vakiovarusteena Anfibio-malleissa, voidaan sijoittaa pitkän silmukan avulla muiden kanssa).

Tuotteen käyttö

Istuin sopii mihin tahansa veneeseen ja sitä voidaan käyttää tavallisen istuimen päällä korkeamman ja pystysuoramman istuma-asennon mahdollistamiseksi. Kalastuksessa, pitkillä tasaisilla osuuksilla tai selkäkivuista kärsiessä nousu osoittautui mukavammaksi. Jos tämä asento on parempi, se voi olla hyödyllinen myös tavallisessa melontakajakkityylissä!

Lisäksi PackSeat-valoa käytetään korvaamaan vakioistuin (hevosenkengän muotoinen). Jotkut asiakkaat sanovat, että tasainen, kiinteä neliömäinen pehmuste on mukavampi (toisin kuin hevosenkengän muoto). Jos vakioistuin on vaihdettava, suosittelemme tätä versiota. Toimii hyvin myös telttaistuimena ja tyynynä.

Tekniset tiedot

 

Yhteensopivuus: Universaali, sopii kaikkiin packrafteihin ja muihin puhallettaviin ja ei-puhallettaviin veneisiin (taitettava, kovapintainen).

Materiaali: 210D Nylon, PU-pinnoitettu

Paino: 130g

Mitat: 38 x 38 x 15 cm

Rakenne: 2 levykerrosta

Liite: 1 kerroksinen

Arvostelut